Dünyanın İnanılmaz Dalışlarının ilk videosu 7 Temmuz'da yayınlanıyor.

Soğutma sektöründe örnek AR-GE çalışmaları geliştiren CANTEK Soğutma,  ‘ Enerjini Doğru Kullan ’ 21.yıl sloganı ile enerji tasarrufu konusunda sektörünü bilinçlendirme etkinliklerine 9 dünya serbest dalış rekoru olan Yasemin Dalkılıç ile devam ediyor.

Sektöre katkılarına, yeni nesil elektronik kumanda sistemleriyle yapılan Akıllı Makinaların üretimiyle devam eden CANTEK, soğutma makinalarındaki aşırı elektrik tüketimine dikkat çekmeye çalışıyor.

Sektöründeki bu değerleri ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtmak, Türk sporcuları korumak ve teşvik etmek, şirketler için rol model olmak amacıyla kaynaklarından fon ayıran Cantek Soğutma, ‘ Enerjini Doğru Kullan ‘ sloganıyla dünyada enerjisini en iyi kullanan serbest dalış sporcusu Yasemin Dalkılıç’ a ‘ Dünyanın İnanılmaz Dalışları ‘ projesinde sponsor olarak destek oluyor. Bu sponsorluk projesi çerçevesinde, Dalkılıç ile dünyanın en derin noktalarına inmeyi, dünyanın en enteresan dalışlarını yapmayı planlıyor.

Proje; denizlerimizin çok hassas durumuna dikkat çekmeyi hedefleyen 6 bölümlük bir belgesel dizisi. Farklı koşullar altında birbirinden ayrı, eşsiz ve ilginç hedeflere ulaşmak üzere zor dalışlar gerçekleştiren Yasemin Dalkılıç, tabii ki bu hedeflere ancak enerjisini çok doğru kullanarak ulaşabiliyor.

‘Dünyanın İnanılmaz Dalışları’ projesinin ilk bölüm videosu ‘’BATIKLAR ‘’, 7 Eylül 2012  Cuma günü YOUTUBE sitesinde yayınlanıyor.

Ekibimiz; bu ilk bölüm belgesel dizisinde kimi daha önce hiç görmediğiniz yerleri, ekosistem ve canlıları, kimi bilinen yerleri kendi perspektifleri ile gösteriyorlar.

Bu büyük serüven ile ilgili haberleri ve gelişmeleri takip etmek için; www.enerjinidogrukullan.net web sitesini ve www.fb.com/enerjinidogrukullan sayfasını ziyaret edebilirsiniz.